Diensten

U wilt aan de slag met een goed plan, een sterke fundering voor uw online aanwezigheid? Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen over online marketing?

“We moeten digitaal!” Een veel gehoorde uitspraak en ja, wij vinden dat natuurlijk ook. Voor succesvolle digitale stappen geloven wij in het opstellen van online doelen, die beschrijven waar je heen wilt. Maar hoe kom je daar? Om vast te stellen welke stappen je moet zetten moet je eerst weten hoe de huidige situatie is en waar je momenteel staat.

Bekijk alle

Diensten

Online marketing

De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste personen. Dat is waar het om draait. Wij zijn uw klankbord bij het inzetten van uw marketing

Lees meer

Social media strategie

Wilt u uw bedrijf of dienst profileren op Facebook, Instagam, LinkedIn of andere social media? Een goede strategie is het beste startpunt

Lees meer

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een goede zoekmachine optimalisatie is een van de pijlers voor een succesvol online platform. Wij helpen u met het optimaliseren van uw content

Lees meer

Zoekmachineadverteren (SEA)

Geld uitgeven aan advertenties is niet moeilijk, maar het beste rendement halen uit doeltreffende advertising is maatwerk en vergt aandacht.

Lees meer

Websites

Een sterke responsive website die voldoet aan de AVG normen is de centrale spil voor uw online marketing. Wij bouwen dynamische websites voor u.

Lees meer

Content creatie

Goede inhoud die uw doelgroep overtuigd is een must voor iedere website. Wij helpen u met foto, tekst, video of animaties.

Lees meer

Advisering en ondersteuning

Soms loopt u als ondernemer tegen een glazen plafond en heeft u een extra paar ogen nodig om te kijken waar uw kansen liggen.

Lees meer

Webshops (eCommerce)

E-Commerce is de nieuwe markt voor veel ondernemers. Wij bouwen webshops en onderhouden deze. Van klein tot groot en alles ertussenin.

Lees meer

Gerard Gubbels

Heeft u een vraag of kunnen we u helpen met een maatwerk oplossing? Ik geef u graag antwoordt op uw vraag.

077 30 30 500 gerard@park1.nl