Advies over uw website?

Doelen realiseren, potentiële klanten in kaart brengen en doorgronden hoe uw doelgroep denkt. Dat zijn de kernpunten waarmee we u kunnen helpen door middel van een goed advies!

Advies en ondersteuning

Uw bedrijf maximaal profileren op het wereld wijde web is een continue uitdaging. Het vergt dagelijkse aandacht en actie die dynamisch zijn en afhankelijk van vele factoren. Een goed advies kan u hier in helpen.

Bent u er ook van overtuigd dat uw aanwezigheid online belangrijk is voor uw succes? Dan zijn wij graag uw sparringpartner. U kunt bij ons terecht voor een inspirerende strategische sessie en/of uw support voor het gewenste resultaat. Wij maken bijvoorbeeld marketing automation strategieën.

Zie ons als uw externe en interne communicatiepartner. Met een goed advies, heldere actiepunten en vanuit een gezamenlijk doel staan wij uw communicatie-afdeling bij met raad en daad.

 

Advies over uw website bij Park1 Online marketing uit Venlo

Monitoring en continuïteit

Wij monitoren de laatste trends en technieken. Dit zijn elementen die kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van uw doelen. Zodra wij deze signaleren, zullen we deze met u delen en mogelijk implementeren.

Vaak zijn wij ook “de stok achter de deur”. Wekelijks hebben wij kort contact vanuit een gezamenlijk plan zodat we beide de processen nauwgezet volgen. Want aan goede bedoelingen alleen heeft niemand wat. Die leiden vaak tot mooie voornemens, maar verdrinken in de dagelijkse hectiek van uw bedrijfsvoering.

Naar gelang uw wensen en onze afspraken, adviseren wij. Wij monitoren het proces en voeren de geplande acties uit. Wekelijks beginnen we met een analyse van de impact en het succes van de eerdere acties:

  • Wat is uw ranking op Google?
  • Hoe succesvol was uw paid advertising op Google, Facebook, YouTube of Instagram?
  • Wie bezocht uw website en zijn dit interessante leads?
  • Welke aanpassingen heeft uw contactstrategie nodig?
  • Bent u tevreden over het aantal offerte aanvragen?
  • Bent u zichtbaar genoeg op social media?

 

De analyse van uw website samengevat

We helpen u graag met het formuleren van de juiste online marketing strategie. Daarna verrassen we u met onze professionele opvolging. Het draait namelijk om uw succes en nergens anders om.

Gaat u deze uitdaging aan?


Hallo, Ik ben Erik Titulaer

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Advies, strategie en online positionering.
Ik ga graag het gesprek met u aan.
 

Uitgelicht

Koppert Biological

Voor multinational Koppert Biological geven wij advies voor de advertisment en optimalisatie van de website