Wat is de beste inhoud voor mijn website?

Omdat u goed vindbaar wil zijn in de zoekmachines is goede content een must voor iedere website! Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste inhoud voor uw online platform.

Content creatie

Content is king! Een spreuk die u vast wel eens gehoord heeft. Goede originele content is - in combinatie met een geheel goede online marketing - inderdaad een effectief middel om potentiele klanten over de streep te trekken. 

U kunt door middel van de juiste content uw kracht en expertise laten zien. Park1 heeft de kennis en mensen om u hierbij te helpen. We creëren in een handomdraai dynamisch animaties, goed geschreven teksten en uitdagende fotografie. Alles natuurlijk met uw doelgroep voor ogen want daar draait het immers om.

 

Sterke content door Park1 Online refreshment

Tips voor goede content

Google is duivels op goede content. Google wil namelijk degenen die iets zoeken, de meest relevante websites laten zien. Google laat daarom de beste website zien in de zoekresultaten. Laat uw website bouwen door ons met goede content. Door het schrijven van sterke en unieke inhoud geeft u uw online marketing een boost. Gebruik korte zinnen, geen moeilijke taal, vermijd afkortingen en vakjargon.

Niet alleen is het belangrijk om met regelmaat verse content te plaatsen, ook de lengte is van belang. Plaats dus geen nieuwsberichten van slechts één zin. Dit is veel te kort waardoor het geen effect heeft. Een goede tekst heeft minimaal 300 woorden.

 

Visuele inhoud spreekt!

Ofschoon tekst goed is in uitleggen, is visuele inhoud (fotografie, video en animatie) goed in verleiden. Door te zorgen voor goede fotografie van uw contactpersonen, producten of locatie laat u uw website spreken. Een duidelijk animatie over uw dienstverlening zorgt ervoor dat uw bezoeker gemakkelijk kan begrijpen wat u doet. 

Deze vorm van inhoud is samen met een goede tekst de ideale basis waardoor u de sleutel heeft tot een sterke SEO of SEA campagne. 

Kortom: De beste mogelijke inhoud voor onder andere uw platform, website of webshop? Wij helpen u graag!


Hallo, Ik ben Bogo Vincentie

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Heeft u vragen of zijn er misschien onduidelijkheden? 
Ik sta u graag te woord.

Uitgelicht

Auto Creemers

Auto Creemers uit Roermond heeft de volledige online marketing bij ons neergeled. Social media campagnes, website, landingspagina's en zoekmachine optimalisatie