Content creatie

Omdat je goed vindbaar wil zijn in de zoekmachines is goede content een must voor iedere website. Park1 helpt je daarom graag met het maken van de juiste inhoud voor jouw online platform.

Content marketing

Stel, je wil een bepaald effect realiseren bij je doelgroep. Dat kunnen externe doelgroepen zoals klanten of stakeholders zijn, maar ook interne doelgroepen zoals medewerkers. Waar begin je dan? Effectief communiceren is vaak minder makkelijk dan het lijkt. Bij Park1 helpen we je graag om je verhaal authentiek over de bühne te krijgen. Het liefst op verfrissende wijze, want de combinatie tussen realisme en creativiteit leidt in onze ogen tot doeltreffende communicatie. De teksten en beelden die je daarbij gebruikt moeten 100% de juiste snaar raken.

We zetten online- en offlinemiddelen in waar nodig, maar baseren de gekozen communicatiekanalen op je doelstelling en je budget. Een abricampagne kan fantastisch zijn, maar als een “simpele” campagne op Instagram voldoende is om het gewenste effect bij je doelgroep te realiseren, gaan we geen geld naar de zee brengen. De teksten en beelden die we gebruiken moeten authentiek zijn en perfect aansluiten op je bedrijfsidentiteit. Heb je die nog niet helder? Dan hebben we ook daar een concrete en nuttige methode voor klaar staan.

Voordelen van ons werk

  • Content die aansluit op je identiteit, authentiek en uniek voor jouw organisatie
  • Zeer specifiek adviesplan met focus op communicatiedoelstelling en budget
  • Realistische en vindingrijke aanpak: zowel als sparringpartner als uitvoerende partij
  • Lekkere koffie tijdens onze brainstormsessies

We zijn graag het luisterend oor, zodat we met ons team heel specifiek aan de slag kunnen gaan met de communicatievraagstukken die jij in je organisatie hebt! Als ware vertrouwenspartner blijven we altijd betrokken bij jouw organisatie. Benieuwd naar onze volledige aanpak? Neem dan contact met ons op!


Hallo, Ik ben Seda Ueberbach

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Content Marketeer
Ik sta je graag te woord.