Een website laten maken die uw doelgroep aanspreekt

Wilt u een website laten maken die de aandacht van uw doelgroep trekt? Goede keuze! Een website is een middel om de wensen van uw doelgroep te vervullen. Wij helpen u graag met het invullen van alle marketing en technische vragen over uw nieuwe website. Park1 is gevestigd in centrum Venlo. Besteed uw webdevelopment uit en ga flexibel en professioneel vertegenwoordigd online!

Website ontwikkeling

Het laten bouwen van een nieuwe website moet een feestje zijn. Als ondernemer is het niet nodig alle ins-en-outs van de ICT wereld te kennen. "Ain't nobody got time for that". Wij helpen stap voor stap door het proces om de perfecte website voor uw doelgroep te realiseren. Hoe wij te werk gaan:

  1. Intakegesprek - We gaan samen om tafel met een kop koffie. We maken kennis. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de personen achter de dienst het belangrijkste zijn. Dat werkt twee kanten op. Als het gevoel goed is bij elkaar gaan we stappen zetten.
  2. Strategische sessie - Voordat we gaan bouwen, zitten we met ons team en met u samen om tot de bodem van doelstellingen te komen. We brengen alle relevante informatie in kaart en trekken ons plan.
  3. Design - Ons design-team gaat de aan de slag en we komen bij u terug met een uitgewerkt design.
  4. Bouwen - We gaan alles technisch in elkaar klikken en zorgen dat de motor onder uw website spint als een katje.
  5. Opleveren en nazorg - Nu begint het mooiste deel. Als de website live staat gaan we samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat we maximaal rendement eruit halen.

In vijf duidelijke stappen online!

Wat krijgt u met een website van ons?

Wij bouwen alle websites in combinatie met een CMS. Hierdoor kunt u uw online platform zelf beheren. Lekker makkelijk. Wij kunnen u ook hierin ontzorgen. Dit werkt heel goed samen met onze online marketing diensten. 

In basis zijn onze websites ingericht voor een goede zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit wil zeggen dat een groot arsenaal van de technische mogelijkheden die nodig zijn om hoger te scoren in Google standaard aanwezig zijn bij onze websites. Wij bieden ook zoekmachine optimalisatie aan als een losstaand traject voor uw website.

De website is altijd responsive, daardoor is uw website altijd goed zichtbaar op telefoons en tablets zoals iPhone, Samsung, iPad of Galaxy Tab. Daarnaast zijn onze websites AVG bestendig en worden voorzien van een versleutelde verbinding en een cookie-melding indien dat nodig is. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en de gevolgen die het heeft als u uw bedrijf op internet profileert.

Park1 heeft al meer dan 10 jaar ervaring en inmiddels honderden websites ontwikkeld, laat u verrassen door onze specialisten!


Hallo, Ik ben Maarten Mandemaker

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Heeft u vragen of zijn er misschien onduidelijkheden? 
Ik sta u graag te woord.

Uitgelicht

Auto Creemers

Auto Creemers uit Roermond heeft de volledige online marketing bij ons neergelegd. Social media campagnes, website, landingspagina's en zoekmachine optimalisatie