Een website laten maken die uw doelgroep aanspreekt

Wilt u een website laten maken die de aandacht van uw doelgroep trekt? Goede keuze! Een website is een middel om de wensen van uw doelgroep te vervullen. Wij helpen u graag met het invullen van alle marketing en technische vragen over uw nieuwe website. Park1 is gevestigd in centrum Venlo. Besteed uw webdevelopment uit en ga flexibel en professioneel vertegenwoordigd online!

De perfecte website laten maken in Venlo voor uw bedrijf

Laat een website maken door ons die klaar is voor de toekomst! Een design voor desktop, tablet én mobiel, SEO-proof (Search Engine Optimization), onderhoudsvriendelijk en up-to-date zijn voorwaardes voor een goede website. Wij realiseren dit! 

Stap voor stap de perfecte website voor uw doelgroep realiseren

Met ons doelgericht stappenplan helpen wij u bij het proces om de perfecte website te laten bouwen om uw bedrijf online zichtbaar te maken. Het bouwen van een website is een feestje! Als ondernemer is het niet nodig alle ins-en-outs van de ICT-wereld te kennen. “Ain’t nobody got time for that”. Wij nemen u mee in ons stappenplan:

Website laten bouwen? Eerst een intakegesprek

We maken kennis onder het genot van een kop koffie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de personen achter de dienst de belangrijkste bron zijn. Wie zijn jullie, wie zijn wij en wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Voelt het goed, dan gaan we direct stappen ondernemen!

De strategische sessie

Voordat we de website bouwen zit u met ons team samen om tot de bodem van de doelstellingen te komen. Alle relevante informatie wordt in kaart gebracht. Relevante informatie wordt meegenomen, irrelevante informatie wordt geschrapt. Vervolgens zetten we een plan op.

Website laten maken? Ons designteam gaat graag aan de slag

Naar aanleiding van het intakegesprek en de strategische sessie heeft ons designteam een beeld gekregen hoe de website eruit komt te zien. Dit uitgewerkte plan wordt aan u voorgelegd. 

Website laten maken die technisch in orde is

Nadat u akkoord bent gegaan met het design zetten wij de website technisch in elkaar, wordt de website SEO-proof en gebruiksvriendelijk gemaakt om vervolgens online te gaan scoren!

De oplevering van uw website plus nazorg

Nu begint voor u het mooiste deel uit het proces. Na toestemming van u gaat de website online! Daarna gaan we samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat u weet hoe de website werkt en dat we maximaal rendement eruit halen.

Wat krijgt u met een website van Park1?

Bij de bouw van al onze websites zijn de volgende elementen inclusief:

Website laten bouwen in combinatie met een gebruiksvriendelijk CMS

Wij bouwen alle websites in combinatie met een CMS (Content Management System). Hiermee kunt u uw online platform zelf beheren. U kunt zelf content plaatsen of content creatie uitbesteden. Dit werkt goed samen met onze online marketing diensten. Makkelijk, toch?

Website laten bouwen die SEO-proof is

Zoals eerder benoemd zijn onze websites in basis ingericht voor een goede zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit wil zeggen dat een groot arsenaal van de technische mogelijkheden die nodig zijn om hoger te scoren in Google standaard aanwezig zijn bij onze websites. Tevens bieden wij zoekmachine optimalisatie aan als losstaand traject voor uw website.

Responsive webdesign

De website die wij voor u bouwen is responsive, daardoor is uw website altijd goed zichtbaar op desktop, tablets en smartphones zoals iPhone, Samsung, iPad of Galaxy Tab.

Website AVG bestendig

Daarbij zijn onze websites AVG bestendig en worden voorzien van een versleutelde verbinding en een cookie-melding indien dat nodig is. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en de gevolgen die het heeft als uw bedrijf op internet profileert.

Wat krijgt u met een website van ons?

Wij bouwen alle websites in combinatie met een CMS. Hierdoor kunt u uw online platform zelf beheren. Lekker makkelijk. Wij kunnen u ook hierin ontzorgen. Dit werkt heel goed samen met onze online marketing diensten. 

In basis zijn onze websites ingericht voor een goede zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit wil zeggen dat een groot arsenaal van de technische mogelijkheden die nodig zijn om hoger te scoren in Google standaard aanwezig zijn bij onze websites. Wij bieden ook zoekmachine optimalisatie aan als een losstaand traject voor uw website.

De website is altijd responsive, daardoor is uw website altijd goed zichtbaar op telefoons en tablets zoals iPhone, Samsung, iPad of Galaxy Tab. Daarnaast zijn onze websites AVG bestendig en worden voorzien van een versleutelde verbinding en een cookie-melding indien dat nodig is. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en de gevolgen die het heeft als u uw bedrijf op internet profileert.

Park1 heeft al meer dan 10 jaar ervaring en inmiddels honderden websites ontwikkeld, laat u verrassen door onze specialisten!


Hallo, Ik ben Maarten Mandemaker

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Heeft u vragen of zijn er misschien onduidelijkheden? 
Ik sta u graag te woord.

Uitgelicht

Auto Creemers

Auto Creemers uit Roermond heeft de volledige online marketing bij ons neergelegd. Social media campagnes, website, landingspagina's en zoekmachine optimalisatie