Een website up and running binnen 5 werkdagen?

Kies dan voor ParkWeb
Professioneel, snel & betaalbaar

ParkWeb! Hoe gaat het in zijn werk?

Het creëren van een goede website is een combinatie van marketing, techniek, creativiteit, maar vooral ook van het managen van het proces.

Wij hebben een efficiënte werkwijze gecreëerd waarin we voor zowel ons als de opdrachtgever het proces maximaal geoptimaliseerd hebben.

Allereerst vragen we u via www.park1.nl/intake een digitale vragenlijst in te vullen zodat zowel u als wij maximaal voorbereid het proces in gaan.

Vervolgens nodigen we u uit voor een marketingsessie/intakegesprek van ongeveer 2 uur (van 10.00 tot 12.00), waarin we op zoek gaan naar de functie, doelgroepen en ambitie. Na dit intake gesprek gebruiken wij de gehele middag om dit gesprek te vertalen naar een eerste flow chart, een bijhorend plan de campagne en actielijst met punten zodat we over en weer helder hebben welke acties uitgevoerd moeten worden. Dit plan de campagne wordt samen besproken (ochtend erna) tot een definitieve route en plan.

Op basis van deze informatie sluit ons team zich vervolgens 2 werkdagen op om een eerste versie te realiseren. Deze presenteren we vervolgens aan u en bepalen de openstaande (verbeter)punten om op werkdag 5 op feestelijke wijze uw website live te kunnen zetten.

Inbegrepen bij deze dienst is:

 • Een geheel werkende en responsive website na 5 werkdagen
 • Ontwerp van de website op basis van bestaande huisstijl
 • Uw website in maximaal twee talen
 • Een basisadvies voor SEO aan de tekstschrijver(s)
 • Daarmee is uw website 100% Zoekmachine-proof

En na lancering van de website:

 • Hosting van de website
 • Kosteloos doorvoeren technische en security updates
 • Helpdesk-support (tot een maximum van 1 uur per maand).

Niet inbegrepen bij deze dienst zijn:

 • De kosten voor de creatie van content zoals teksten, foto’s, video’s, vertalingen, applicaties etc.
 • Vreemde talen als bijvoorbeeld Russisch, Perzisch, Arabisch, Aziatisch/Chinees
 • Andere specifieke wensen zoals koppelingen met andere pakketten, inlogfunctionaliteit. Aanvullende wensen zullen wij op basis van een vooraf gemaakte offerte overleggen.
 • Webshop functionaliteit

Mochten we na de intake concluderen dat uw wensen niet inpasbaar zijn met de Parkweb oplossing, dan adviseren we vrijblijvend het meest passende platvorm wat nodig is voor uw wensen en ambitie.

Wat verwachten we van u?

Om dit alles te kunnen realiseren, verwachten wij ook van u een inspanning. Allereerst vragen we u om maximaal beschikbaar te zijn voor ons team bij mogelijke vragen. Om aan de strakke doelstellingen te kunnen voldoen moeten we namelijk snel en efficiënt kunnen overleggen.

Als wij samen namelijk bij de kick off concluderen dat specifieke wensen of content (foto’s, teksten, animaties, etc.) nodig is, dan is ons proces hier vanaf afhankelijk. Ook bij deze zaken ondersteunen we u graag.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul de digitale vragenlijst in. Op basis van deze informatie kunnen wij bepalen of uw wensen in aanmerking komen voor de ParkWeb oplossing.


Hallo, Ik ben Maarten Mandemaker

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Heeft u vragen of zijn er misschien onduidelijkheden? 
Ik sta u graag te woord.

Uitgelicht

Auto Creemers

Auto Creemers uit Roermond heeft de volledige online marketing bij ons neergelegd. Social media campagnes, website, landingspagina's en zoekmachine optimalisatie