Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Het ontwikkelen van een sterke website is een essentieel onderdeel om je online marketingdoelen te bereiken. Een website is een vele gevallen de eerste indruk die de klant krijgt van jouw bedrijf. Een net zoals in het sociale leven is de eerste indruk allesbepalend. Echter zitten er heel wat haken en ogen aan het opzetten van zo’n website. Daarom is Park1 er om jouw bedrijf écht verder te helpen!

Een website zal je weinig resultaat opleveren zonder strategische of tactische onderbouwing. Daarom beginnen we altijd met een goed doordacht plan. Welke pagina’s hebben we nodig en hoe gaat een bezoeker door de pagina’s navigeren? En dan komt het leuke: hoe kunnen we dat proces positief beïnvloeden? Hierbij komt een stukje kennis van marketing, UX (user experience) design, SEO (zoekmachine optimalisatie) en een heleboel creativiteit bij kijken.

Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar dat is het niet. In het hele proces van het bouwen van je nieuwe website, zorgen we voor een heldere en nuchtere uitleg. Met een gezonde portie realisme kun je ervoor zorgen dat een website je geld gaat opleveren in plaats van kosten.

Voordelen van ons werk

  • Een website met een stevige strategische fundering om je doelstellingen te bereiken
  • Unieke content in je eigen huisstijl
  • Betere online vindbaarheid via Google
  • Nazorg om te zorgen voor maximaal rendement

Kortgezegd kunnen we je twee soorten systemen aanbieden, waarop we je website gaan bouwen. Je kunt kiezen voor een complete maatwerk website, óf een website op basis van ons eigen ParkWeb systeem. Hiermee zorgen we dat we multinationals tot eenmanszaken kunnen helpen met een nieuwe website die rendement oplevert. Nieuwsgierig naar onze inzichten? Neem dan contact met ons op!


Hallo, Ik ben Maarten Mandemaker

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Algemeen Directeur
Ik ga graag het gesprek met je aan!