Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimization

Onder Search Engine Optimization (SEO) verstaan we het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Hierdoor is deze zo goed mogelijk in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en Bing te vinden. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zonder bezoekers, geen leads en klanten!

De meeste bedrijven zijn super trots op hun website, maar realiseren zich te weinig dat een niet goed gevonden website, hetzelfde effect resulteert als geen website. SEO staat voor de Engelse term “Search Engine Optimization” oftewel “Zoekmachine optimalisatie” en is essentieel om jouw website een verlengstuk te laten zijn van jouw verkoop. Wij bouwen websites SEO proof.

SEO staat voor een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren van websites of internetpagina's voor de vindbaarheid door zoekmachines.

Zoekmachines, waarbij Google veruit de belangrijkste is, kennen waarde toe aan websites en internetpagina's door middel van zogeheten zoekmachine ranking factoren. Dit zijn factoren als on-page keywords, PageSpeed en de author rank van een auteur.

Ons ervaren team helpt je bij het realiseren van optimale zoekresultaten door jouw doelgroep. SEO is namelijk complexe materie en afhankelijk van vele factoren. Park1 is gespecialiseerd in de analyse en vervolgens de optimalisatie zowel op technisch als op content gebied.

Wij garanderen een substantiele verhoging van jouw website-aanvragen na advies en optimalisatie door onze SEO specialisten.

Doe een SEO-Scan!

  • Inzicht in jouw online vindbaarheid
  • Persoonlijke online audit
  • Inzicht in jouw online groeikansen
  • De online kansen voor jouw onderneming in kaart gebracht
  • Persoonlijke SEO check & website analyse

Vraag naar de voorwaarden voor een gratis optimalisatie scan: hello@park1.nl.


Hallo, Ik ben Bart van Soest

Hoe kan ik je helpen?

SEA en SEO specialist
Vragen? Ik hoor het graag!