Visualiseren van een concrete boodschap

QO Advocaten uit Roermond was op zoek naar een krachtige beeldvorming en een sterk kanaal om hun visie op de advocatuur te vertellen. Park1 bedacht een sterk visueel concept en bracht deze tot leven door middel van prachtige beeldbewerking.

Opdrachtgever

QO advocaten

Wij verzorgen
  • Webdesign
  • Front-End Development
  • Back-End Development
Online marketing voor QO advocaten uit Roermond

We willen een korte duidelijke naam en sterke uitstraling!

QQ advocaten uit Roermond benaderde ons bij de opstart van het nieuwe kantoor om mee te denken over de naam en de uitstraling van de nieuwe maatschap. Het doel was om een advocatenkantoor anders neer te zetten dan alle andere kantoren waarbij de grens opgezocht mocht worden. We hebben hier gekozen om gebruik te maken van zwaar bewerkte beelden met een duidelijke boodschap.

Abstracte beelden met een duidelijke boodschap voor QO advocaten
Diensten

Opzienbarende resultaten

De fotografie van QO advocaten bleef niet onopgemerkt door de internationale media. Op 'Roll On Friday' werd de website uitgeroepen tot 'Bonkers website of the Month', wat de een erkenning is van de meest waanzinnige website van de maand.

Ook de nationale media pikte dit op. Advocatie.nl en diverse provinciale en lokale media hebben hier publiciteit aan gegeven. "Een geslaagde stunt" aldus een van de media kanalen.

Guidelines

Kleurenpallet
TYPOGRAFIE - GEORGIA ITALIC
TYPOGRAFIE - PROXIMA NOVA
Terug naar het overzicht