Search Engine Advertising (SEA)

Om de online concurrentie te verslaan is "Search Engine Advertising" (SEA) een niet te missen online investering. Met de online adverteermogelijkheid zorg je dat je bovenaan in Google komt en de concurrentie te slim af bent.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Google is met afstand de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Vrijwel iedereen begint op dit platform zijn of haar online zoektocht. Daarom liggen er hier voor jouw bedrijf ook niet te missen kansen. Met Google Ads biedt Google jou de mogelijkheid om tegen betaling je online vindbaarheid te verbeteren. Toch is het voor veel bedrijven lastig om het budget voor de advertising optimaal in te zetten. Hier helpen wij je daarom graag mee!

Bij Park1 hebben we jarenlange ervaring met Search Engine Advertising (SEA) en we weten daarom ook precies hoe deze adverteervorm moet worden ingezet. We achterhalen voor jouw bedrijf welke zoekwoorden van belang zijn om te gebruiken, welke targeting past bij je doelstellingen en helpen je graag bij het analyseren en optimaliseren van de online prestaties.

Voordelen van ons werk

  • Persoonlijke aandacht voor jouw account
  • Altijd beschikbaar voor vragen en overleg
  • We denken met je mee en geven geen onnodig geld uit
  • De juiste targeting van keywords en doelgroepen
  • SEA-strategie die aansluit op je marketingdoelstellingen

Met de inzet van SEA kun je zelf bepalen hoeveel je per klik wilt betalen en heb je dus de kosten zelf in de hand. Benieuwd naar de kansen? Neem contact op met Bart!


Hallo, Ik ben Bart van Soest

Hoe kan ik je helpen?

SEA en SEO specialist
Vragen? Ik hoor het graag!