Online marketing

Online marketing

Een ijzersterke online marketingstrategie is tegenwoordig van onschatbare waarde. Echter is het uitwerken van een goede strategie geen gemakkelijke opgave. Online branding, doelgroep segmentatie, inbound marketing en ga zo maar door; online marketing is een opgave op zich.

Maar.. wij zijn er om jouw bedrijf te helpen!

Park1 is dé expert als het gaat om online marketing. Dagelijks zijn wij bezig met het bedenken en uitwerken van creatieve en aantrekkelijke online strategieën om voor al onze opdrachtgevers online het optimale te bereiken. We gaan samen met je om tafel om samen te besluiten wat jouw bedrijf nodig heeft!

Voordelen van ons werk

  • Marketingdoelen die passen bij jouw bedrijf
  • Een winstgevende propositie
  • Specifieke en meetbare KPI’s
  • Een cross mediaal concept op maat
  • Analyse en optimalisatie van de resultaten

Naast onze strategische kwaliteiten is Park1 in staat om een onderscheidende en bovenal aantrekkelijke website te bouwen en kunnen we de online marketingstrategie een extra dimensie geven met onze kennis over marketing automation.

Park1 heeft al met al een interactief en creatief proces ontwikkeld om te komen tot een strategisch online marketingplan op maat. Het schept naast helderheid en focus vooral een duidelijke en winstgevende propositie voor jouw bedrijf. Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact met ons op!


Hallo, Ik ben Gerard Gubbels

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Creatief directeur
Ik sta je graag te woord.