Google Analytics

De jaren 90-marketeers hechtten veel waarde aan marktonderzoek. Middels interviews en panels werd onderzocht hoe een klant zich gedroeg en wat zijn/haar wensen waren. Nu, jaren later, zijn online tools als Google Analytics cruciaal voor goede online marketing.

De kansen van analytics

Duik eens in de statistieken van je website, shop of social media kanalen en dwing je te leren. Een schat aan informatie zal zich openen en zal je leren welke content het beste scoort, welke route je bezoekers afleggen, welke campagnes voor de hoogste conversie zorgen en zelfs waar mensen afhaken.

Laat ons je helpen met het vakkundig installeren van Google analytics zodat alles perfect gemeten wordt. Echter, aan alleen data heb je helaas niks. We zien maar al te vaak dat men Google Analytics geïnstalleerd heeft, maar er vervolgens niets mee doet. Wij richten dit zo voor je in dat je realtime en/of periodiek de juiste managementrapportage ontvangt. Zo houd je de vinger aan de pols en weet je maximaal bij te sturen voor een top resultaat.

Meer weten over de mogelijkheden en kansen van Google Analytics? Neem dan contact op met Bart!


Hallo, Ik ben Bart van Soest

Hoe kan ik je helpen?

SEA en SEO specialist
Vragen? Ik hoor het graag!