Online marketing voor uw bedrijf?

Wij helpen u graag een strategie en operationeel plan te maken om te komen tot de perfecte customer journey passend bij uw doelstellingen. De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon.

Online marketing

Park1 biedt strategisch gewaarborde online marketing oplossingen. Dat doen we door middel van het vastleggen van buyer persona's en het ontraffelen van de customer journey die uw doelgroep doorloopt. Zo schieten we gericht en met resultaat. Concluderend; De ideale ervaring voor uw doelgroep.

Buyer persona’s ook wel klantprofiel

Het opstellen van buyer persona’s zijn primair bedoeld om duidelijkheid en focus te realiseren binnen uw interne organisatie.

De doelgroep krijgt middels een buyer persona aan de ene kant een gezicht en aan de andere kant komt het tot leven. Het dwingt u na te denken over de klanttypering, zijn/haar doelstellingen,  wensen, drijfveren en eigenschappen. Goed opgestelde buyer persona’s  zorgen er voor dat u uiterst effectief een content- en verleidingstrategie kunt opstellen. Alles draait om de beoogde doelgroep, hun wensen en doelstellingen. Als u deze inzichtelijk heeft en weet te koppelen aan een online presence die aansluit bij de buyer persona dan zult u zien dat het realiseren van uw eigen doelstellingen aanzienlijk succesvoller zal verlopen.

Wilt u ook voor uw bedrijf klantprofielen opstellen? We helpen u graag.

Customer journey - De klantreis

Als u via uw online kanalen echt succesvol wilt worden, is inzicht hebben in de customer journey  (vrij vertaald “De klantreis”) een absolute must. Een prospect doorloopt namelijk diverse fases en stappen alvorens te komen tot de uiteindelijke beslissing die aansluiten bij uw doelstelling (conversie, informatieaanvraag, kennismakingsgesprek of zelf een aankoop).

Hierin onderscheiden we verschillende fases:

  • Awareness: uw prospect moet eerst überhaupt bewust worden van het bestaan uw bedrijf, nieuwe dienst, oplossing etc.
  • Komt de prospect vervolgens op uw website dan zal deze allereerst overtuigd moeten worden dat uw bedrijf of oplossing het best past bij hetgeen de prospect zoekt
  • Hoe verleidt u een prospect om meer van zich zelf en zijn/haar behoefte prijs te geven?
  • Wat heeft een prospect nodig om daadwerkelijk te komen tot conversie?
  • Hoe maakt u van een klant een ambassadeur?

Allemaal fases  die een klant doorloopt en die essentieel zijn voor het eindresultaat.

Wij helpen u graag een strategie en operationeel plan te maken om te komen tot de perfecte customer journey passend bij uw doelstellingen.


Hallo, Ik ben Gerard Gubbels

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Strategie en Concept / User Experience / Design
Ik sta u graag te woord.

Uitgelicht

Auto Creemers

Auto Creemers uit Roermond heeft de volledige online marketing bij ons neergeled. Social media campagnes, website, landingspagina's en zoekmachine optimalisatie