Webshops / eCommerce

Tegenwoordig koopt iedereen wel eens iets online, zowel zakelijk als particulier. In de afgelopen jaren is het aanbod van online winkels exponentieel gestegen. Voor velen is het daarom de vraag hoe ze zich kunnen onderscheiden van de moordende online concurrentie. Of je nu een webshop wil opzetten of je huidige webshop wilt optimaliseren; Park1 helpt je hierbij!

Je eigen webshop online!

Waar je op een normale website verschillende doelen kunt hebben, is het voornaamste doel van een webshop geld verdienen. Zo simpel is het. We zorgen dus niet alleen dat je webshop gebruiksvriendelijk is en aanzet tot aankopen, maar we helpen je ook om de juiste bezoekers op je webshop te laten landen.

Ons team zet volledige webwinkels op zodat jij alleen nog maar je producten eraan toe hoeft te voegen. Daarbij houden we uiteraard rekening met hoe de webshop er op verschillende apparaten (devices) uitziet en werkt. Zo wordt de webshop zodanig ingericht dat het op smartphones, tablets, laptops én desktops goed te bedienen is.

Voordelen van ons werk

  • Eenvoudig eigen beheer van de webshop
  • Overzichtelijke webshop
  • Op basis van een strategische fundering
  • Betere online vindbaarheid via Google
  • Hoog gebruiksgemak en dus een hogere conversie

Wanneer de webshop gelanceerd is en de conversies binnenstromen, helpen we jou met het optimaliseren van de webwinkel. We analyseren de vindbaarheid, het gebruiksgemak en de conversies en streven zo naar een maximaal rendement! Benieuwd naar onze aanpak? Schroom niet en neem contact met ons op!


Hallo, Ik ben Erik Titulaer

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Advies, strategie en online positionering.
Ik ga graag het gesprek met je aan.