Over Park1

U wilt aan de slag met een goed plan, een sterke fundering voor uw online aanwezigheid? Park1 is u graag van dienst!

Wij zijn een online marketingbureau dat werkt voor ambitieuze en dynamische bedrijven.

Door een ervaren, multidisciplinair team bij Park1, bieden wij innovatieve, degelijke en strategisch gewaarborgde oplossingen.

We hebben een sterk inlevingsvermogen en bieden een combinatie van creativiteit, strategie en technologie die zorgt voor een sterke online propositie waarin de wensen en doelstellingen van uw doelgroep centraal staan om op deze wijze het maximale resultaat te behalen van uw eigen doelstellingen.

We hebben precies de juiste omvang om enerzijds snel en trendgevoelig te kunnen manoeuvreren en anderzijds complexe trajecten onder onze vleugels te nemen. Wij zijn een transparante organisatie die houdt van realisme, resultaat en langdurige relaties.

Diensten

 • Online marketing

  De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste personen. Dat is waar het om draait. Wij zijn uw klankbord bij het inzetten van uw marketing

  Lees meer
 • Social media strategie

  Wilt u uw bedrijf of dienst profileren op Facebook, Instagam, LinkedIn of andere social media? Een goede strategie is het beste startpunt

  Lees meer
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

  Een goede zoekmachine optimalisatie is een van de pijlers voor een succesvol online platform. Wij helpen u met het optimaliseren van uw content

  Lees meer
 • Zoekmachineadverteren (SEA)

  Geld uitgeven aan advertenties is niet moeilijk, maar het beste rendement halen uit doeltreffende advertising is maatwerk en vergt aandacht.

  Lees meer
 • Websites

  Een sterke responsive website die voldoet aan de AVG normen is de centrale spil voor uw online marketing. Wij bouwen dynamische websites voor u.

  Lees meer
 • Webshops (eCommerce)

  E-Commerce is de nieuwe markt voor veel ondernemers. Wij bouwen webshops en onderhouden deze. Van klein tot groot en alles ertussenin.

  Lees meer
 • Content creatie

  Goede inhoud die uw doelgroep overtuigd is een must voor iedere website. Wij helpen u met foto, tekst, video of animaties.

  Lees meer
 • Advisering en ondersteuning

  Soms loopt u als ondernemer tegen een glazen plafond en heeft u een extra paar ogen nodig om te kijken waar uw kansen liggen.

  Lees meer
 • Gerard Gubbels

  Heeft u een vraag of kunnen we u helpen met een maatwerk oplossing? Ik geef u graag antwoordt op uw vraag.

  077 30 30 500 gerard@park1.nl

Wij zijn een groep digital enthousiasts die samen met u kijkt naar de beste oplossing!

Uw identiteit is onze uitdaging! Wij helpen u graag uw bedrijfswaarden, visie en missie online uit te dragen naar de juiste doelgroep. Samen met u, ontwikkelen wij een online marketingstrategie die perfect aansluit op uw doelstellingen. Wij verdiepen ons in uw wensen en begrijpen wat u nodig heeft om succesvol te zijn. Wilt u uw business ook een boost geven? Met onze kennis, kunde en skills adviseren wij u graag van strategie tot uitvoering.

Bekijk

Ons team

Door een ervaren, multidisciplinair team bieden wij innovatieve, degelijke en strategisch gewaarborgde oplossingen.